Κεντρική σελίδα | Χάρτης ιστοτόπου
Επικαιρότητα
Νέα
Εκδηλώσεις
Διάφορα
Νέα
Και το Μανιάτικο & Λακωνικό βιβλίο στην 4η Έκθεση Λακωνικών Προϊόντων! (Νέα)
8/3/2011

ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ…
Και το Μανιάτικο & Λακωνικό βιβλίο στην 4η Έκθεση Λακωνικών Προϊόντων!
Στην Αθήνα (Μετρό Συντάγματος) από Τετάρτη 9 έως και Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

Η Λακωνία (ξανα)παίρνει το μετρό για …Σύνταγμα, με την 4η Έκθεση Λακωνικών Προϊόντων που πραγματοποιείται στην Αθήνα, από 9 έως 13 Μαρτίου 2011 (στην αίθουσα εκδηλώσεων τού σταθμού Μετρό τής πλατείας Συντάγματος).
Η Έκθεση\ καταξιωμένος θεσμός διοργανώνεται από τη λακωνική αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία «Γιορτή Ελιάς και Λαδιού», με τη συνδρομή φορέων τής Λακωνίας.
Στη φετινή Έκθεση παίρνουν μέρος δεκάδες επιχειρήσεις και παραγωγοί τής Λακωνίας και γίνεται προβολή και πώληση τυποποιημένων τοπικών προϊόντων (λάδι, ελιές, κρασί, μέλι, ζυμαρικά, αρτοσκευάσματα, γλυκίσματα, χυμοί φρούτων, αρωματικά βότανα, φυτά, κ.π.ά.), γεύσεις Ταϋγέτου και Πάρνωνα! Η συμμετοχή εκθετών και φέτος είναι ικανοποιητική, παρά τις δυσμενείς οικονομικές συγκυρίες.
Για δεύτερη φορά συμμετέχει και η «Αδούλωτη Μάνη» εκπροσωπώντας, ουσιαστικά και συνολικά, με ξεχωριστό περίπτερο, το μανιάτικο και λακωνικό βιβλίο!
Ώρες λειτουργίας: καθημερινά από πρωί 9.00πμ έως βράδυ 10.00μμ, με ελεύθερη είσοδο και…
(πληροφορίες για το περίπτερο του βιβλίου στο κινητό τηλέφωνο 6978 991863, Γ. Π. Δημακόγιαννης)

Εξώφυλλα νέων βιβλίων -για τη Λακωνία και τη Μάνη- που θα εκτεθούν για πρώτη φορά στο περίπτερο του λακωνικού βιβλίου, στο Σύνταγμα (Αθήνα)