Κεντρική σελίδα | Χάρτης ιστοτόπου
Επικαιρότητα
Νέα
Εκδηλώσεις
Διάφορα
Εκδηλώσεις
Μεγάλη εκδήλωση στη Σπάρτη, στις 24 Μαρτίου 2009 (Εκδηλώσεις)
13/3/2009

ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΤΟΥ ΛΑΚΩΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ
Με σύνθημα «Προασπίζουμε την Ελευθερία – βαθαίνουμε τη Δημοκρατία» δεκάδες φορείς της Λακωνίας κι εκατοντάδες πολίτες ενώνουμε τη φωνή και τις δυνάμεις μας σε μία μουσική εκδήλωση διαμαρτυρίας την Τρίτη 24 Μαρτίου 2009 στη Σπάρτη, αντιδρώντας στην επίμονη και προκλητική δίωξη του Τοπικού Τύπου και μαχόμενων δημοσιογράφων, από «επιφανείς και άλλους ισχυρούς», μέσω αγωγών πολλών χιλιάδων ευρώ, ελέω της σχετικής Νομοθεσίας.
Είστε όλες και όλοι προσκεκλημένοι για έμπρακτη συμπαράσταση στη συγκεκριμένη πρωτοβουλία της «Παρέμβασης Πολιτών Σπάρτης» που στόχο έχει την αφύπνιση της κοινής γνώμης και την ανατροπή μιας αντιδημοκρατικής και απαράδεκτης πρακτικής, με θύματα όχι μόνο τους λειτουργούς του Τύπου αλλά τελικά και τους πολίτες. Όχι στη φίμωση του Τύπου, όχι στον εκφοβισμό των δημοσιογράφων από τους ποικίλους «ισχυρούς» που επιθυμούν να επιβάλλουν τη δική τους «δημοκρατία».
Τρίτη 24 Μαρτίου 2009, ώρα 9 μ.μ., όλοι και όλες στο κέντρο «Αλάμπρα», στη Σπάρτη. Ομιλητής ο γνωστός σκιτσογράφος και δημοσιογράφος ΣΤΑΘΗΣ (Σταυρόπουλος). Συμμετέχουν αφιλοκερδώς λαϊκά και ρεμπέτικα συγκροτήματα, μουσικά σχήματα και καλλιτέχνες απ’ όλη τη Λακωνία. Μέχρι τώρα δεν έχει επιβεβαιωθεί και η συμμετοχή του ευρέως γνωστού μουσικού σχήματος «Χαϊνηδες»

  • Προσκλήσεις διατίθενται και από την «Αδούλωτη Μάνη» στην Αρεόπολη

 

XΟΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΑΙΝΑΡΙΤΩΝ
Ο Εξωραϊστικός και Εκπολιτιστικός Σύλλογος Ταιναριτών (Μέσα Μάνης) «η Αγία Τριάς» οργανώνει το Σάββατο 21 Μαρτίου 2009 και ώρα 21.00 στην ταβέρνα «Το Τζάκι» (Ελ. Βενιζέλου 11, Νέο Φάληρο) τον ετήσιο χορό του (πληροφορίες-προσκλήσεις: κκ. Γ. Κωστάκος 6945 222210 & Μ. Κάσση 6944 502080).