Κεντρική σελίδα | Χάρτης ιστοτόπου
Περιοδικό ΜΑΝΗ
Γενικά
Εκδότες
Επικοινωνία
Τεύχος 8
Εκδοτικό σημείωμα
Περιεχόμενα τεύχους
Προσφερόμενο άρθρο
Μεγέθυνση
Τεύχος 8
Ιούλιος - Σεπτέβριος 2001
Αρχείο τευχών
 
Συνδρομή περιοδικού
Νέα ή ανανέωση
Τρόποι πληρωμής
 
Εκδοτικό σημείωμα
Το περιοδικό μας εισήλθε στον 2ο χρόνο έκδοσής του έχοντας την πεποίθηση ότι συνεισφέρει ουσιαστικά στην ζωντανή και διαρκή επαφή τού Μανιάτη και της Μανιάτισσας με τις ρίζες του. Η ψηλάφηση και ανάδειξη γνωστών και αγνώστων πτυχών της μανιάτικης ιστορίας και κληρονομιάς είναι κύριο μέλημά μας. Επιθυμούμε πάντοτε να κρατάμε ζωηρό το ενδιαφέρον σας για την έκδοσή μας. Με τα ένθετα αφιερώματα ομαδοποιούμε σημαντικά θέματα που αφορούν τη Μάνη και τους Μανιάτες, χθες-σήμερα-αύριο. Στο επόμενο τεύχος σάς περιμένει ένα ένθετο-έκπληξη που θα συζητηθεί και θα αποδείξει ότι είμαστε και λίγο απρόβλεπτοι... Αλλά δεν είναι μόνο αυτό.

Στα άμεσα σχέδιά μας είναι η διοργάνωση μεγάλων εκδηλώσεων στη Μάνη και στην Αθήνα/Πειραιά που θα καλλιεργήσουν και θα βαθύνουν τη σχέση μας με την Πατρώα Γη. Από το ανοιξιάτικο τεύχος θα συγκεκριμενοποιήσουμε τις επιδιώξεις/προτάσεις μας επ' αυτού, ζητώντας τη συνεργασία και ενεργοποίηση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Συλλόγων και επιφανών Μανιατών για τον ορθό σχεδιασμό και την υλοποίησή τους.

Κλείνοντας τον 1ο χρόνο έκδοσης του περιοδικού είμαστε ικανοποιημένοι γιατί ό,τι υποσχεθήκαμε το πετύχαμε (τόμος, θήκες αρχειοθέτησης, χρονική συνέπεια έκδοσης, κ.λπ.). Δεν είμαστε υπερβολικά αισιόδοξοι ούτε και απαισιόδοξοι για το μέλλον - είμαστε βελτιόδοξοι, που σημαίνει ότι με συνεχή αγώνα και προσπάθεια όλα θα καλυτερέψουν στην εκδοτική απόπειρα που πριν ένα χρόνο με ενθουσιασμό και ζήλο ξεκινήσαμε.
Με τη δική σας αγάπη και συμπαράσταση Συνεχίζουμε. Καλή χρονιά σε όλες και όλους σας!