Κεντρική σελίδα | Χάρτης ιστοτόπου
Περιοδικό ΜΑΝΗ
Γενικά
Εκδότες
Επικοινωνία
Τεύχος 7
Εκδοτικό σημείωμα
Περιεχόμενα τεύχους
Προσφερόμενο άρθρο
Μεγέθυνση
Τεύχος 7
Απρίλιος - Ιούνιος 2001
Αρχείο τευχών
 
Συνδρομή περιοδικού
Νέα ή ανανέωση
Τρόποι πληρωμής
 
Εκδοτικό σημείωμα
Κρατάτε στα χέρια σας το 7ο τεύχος του περιοδικού μας με το οποίο ολοκληρώνεται ο πρώτος χρόνος έκδοσής του. Βάζοντας όλα τα τεύχη μαζί δημιουργούμε έναν πολυσέλιδο τόμο κάπου 450 σελίδων με σημαντικό υλικό για τον τόπο μας. Νομίζουμε ότι εδώ μπορούμε να πούμε ότι κερδίσαμε το πρώτο στοίχημα. Παρά τα προβλήματα που συναντήσαμε (κυρίως με τα ΕΛ.ΤΑ.) μπορέσαμε να επιβιώσουμε και να παραδώσουμε στην κοινή κρίση κάτι ξεχωριστό για τα δεδομένα της Μάνης.

Αυτές τις μέρες κυκλοφορήσαμε τις ειδικές θήκες για τη φύλαξη του περιοδικού, που είχαμε απ' την αρχή υποσχεθεί, και επίσης δίνουμε την προνομιακή δυνατότητα τομοποίησης όλων των τευχών του πρώτου έτους σε κάθε παραλήπτη - συνδρομητή μας (δείτε σελ. 53).
Έχουμε άμεσο στόχο αφ' ενός να αναμορφώσουμε την ύλη του περιοδικού ζωντανεύοντάς το και καθιστώντας το εργαλείο ενημέρωσης και όπλο ανάδειξης και υπεράσπισης της ταυτότητας του Μανιάτη, και αφ ετέρου να διοργανώσουμε σημαντικές ανοικτές εκδηλώσεις και άλλες καινοτόμες πρωτοβουλίες για τον τόπο μας (κάτι που ήδη βέβαια έχουμε ξεκινήσει).

Στο παρόν τεύχος θα (ξανα)βρείτε το "Δελτίο Συνδρομής". Οι ταμειακώς εντάξει παραλήπτες μας ας το πετάξουν στο καλάθι - αφορά μόνον εκείνους που θα ανανεώσουν τη συνδρομή τους για τον 2ο χρόνο και εκείνους τους παραλήπτες μας που μέχρι σήμερα δεν κατέβαλαν καμία συνδρομή. Εξυπακούεται πως αν δεν το κάνουν τις επόμενες μέρες θα βρεθούμε στη δυσάρεστη θέση να διακόψουμε την αποστολή του περιοδικού στο όνομά τους. Νομίζουμε όμως ότι η ετήσια συνδρομή (20 Ευρώ) δεν είναι απαγορευτική για κανέναν και ότι όλοι μαζί θα συνεχίσουμε να πορευόμαστε απρόσκοπτα και στη νέα χρονιά.
Γιατί η Μάνη αξίζει, και εμείς αξίζουμε…