Κεντρική σελίδα | Χάρτης ιστοτόπου
Περιοδικό ΜΑΝΗ
Γενικά
Εκδότες
Επικοινωνία
Τεύχος 6
Εκδοτικό σημείωμα
Περιεχόμενα τεύχους
Προσφερόμενο άρθρο
Μεγέθυνση
Τεύχος 6
Ιανουάριος - Μάρτιος 2001
Αρχείο τευχών
 
Συνδρομή περιοδικού
Νέα ή ανανέωση
Τρόποι πληρωμής
 
Εκδοτικό σημείωμα
Το τεύχος που κρατάτε στα χέρια σας βλέπει το φως ... υπό την σκιά των εκλογών του Οκτωβρίου και το φόρτο του περασμένου καλοκαιριού. Πολλές οι πολιτιστικές εκδηλώσεις που έγιναν στον τόπο μας και όσες δε χώρεσαν στο παρόν τεύχος θα μας απασχολήσουν στο επόμενο, αφού σε έναν περίπου μήνα θα το έχετε κι αυτό στα χέρια σας! Υπομονή λοιπόν και για τη δημοσίευση πλήθους σημαντικών άρθρων και συνεργασιών που μας φιλοδώρησε η αγάπη σας.
Πέρα από την ύλη του παρόντος τεύχους υπάρχουν αρκετές σελίδες αφιερωμένες στους υποψηφίους των τοπικών εκλογών. Ονόματα, θέσεις, διακηρύξεις, προγράμματα υποψηφίων των Νομαρχιακών και Δημοτικών εκλογών του Οκτωβρίου 2002 που αφορούν τη Μάνη και τους (όπου Ελλάδας) Μανιάτες, οι οποίοι θέλησαν να προβληθούν στις σελίδες μας - και τους ευχαριστούμε θερμά γι' αυτό. Ένα μωσαϊκό προτάσεων και δεσμεύσεων για την πορεία και την ανάπτυξη, χρήσιμο για όλους μας, οδηγός για την απόφασή μας μπροστά στις κάλπες, αλλά και εργαλείο ελέγχου για την επόμενη μέρα, για τους νέους τοπικούς μας άρχοντες. Εξυπακούεται πως όπου κι αν ψηφίζουμε, ό,τι κι αν ψηφίζουμε προτιμούμε Μανιάτες ικανούς να βοηθήσουν τον τόπο μας. Μανιάτες υποψήφιοι εξάλλου υπάρχουν παντού. Δύο υποψήφιοι Υπερνομάρχες Αθηνών - Πειραιώς είναι οι συμπατριώτες μας Φώφη Γεννηματά, Γιάννης Τζανετάκος, τρεις Μανιάτες υποψήφιοι Δήμαρχοι Πειραιώς, κ.π.ά.!

Το περιοδικό μας συνεχίζει την πείσμονα πορεία παρακολουθώντας σταθερά το σφυγμό της Μάνης και των Μανιατών, όπου γης. Στηριζόμαστε στη δική σας παντοειδή συμπαράσταση κι αυτή είναι η ασφαλής θέση απ' όπου ατενίζουμε με αισιοδοξία το μέλλον. Σας ευχαριστούμε για όλα…