Κεντρική σελίδα | Χάρτης ιστοτόπου
Περιοδικό ΜΑΝΗ
Γενικά
Εκδότες
Επικοινωνία
Τεύχος 45
Εκδοτικό σημείωμα
Περιεχόμενα τεύχους
Προσφερόμενο άρθρο
Μεγέθυνση
Τεύχος 45
Οκτώβριος - Δεκέμβριος 2010
Αρχείο τευχών
 
Συνδρομή περιοδικού
Νέα ή ανανέωση
Τρόποι πληρωμής
 
Εκδοτικό σημείωμα

Διευκρινήσεις για τη «Συνδρομή σωτηρίας» και το πολύτιμο Δώρο ανταπόδοσης για όλους τους παραλήπτες μας!

«Με τη δική σας στήριξη είναι σίγουρο ότι θα περάσουμε xωρίς προβλήματα ή απώλειες τον κάβο της κρίσης! Τούτη η φωνή δεν πρέπει να σιγήσει. Κι αυτό είναι ένα στοίχημα που πρέπει να το κερδίσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ...»
Μ αυτά τα λόγια κλείναμε τo εκδοτικό σημείωμα του προηγούμενου τεύχους του περιοδικού μας.
Η αγωνία μας έκδηλη για το παρόν και το μέλλον της προσπάθειας, για την απρόσκοπτη συνέχεια της έκδοσής μας. Δεν είναι εύκολο να σταθείς, σε τέτοιους καιρούς, όταν δεν κάνεις εκπτώσεις στην εμφάνιση και την ποιότητα κι όταν δεν έχεις «χορηγούς» πέρα από τον οβολό των συνδρομητών σου. Και με σταθερή τιμή συνδρομής μάλιστα (στα 20 ευρώ), από το 2001 που πρωτοξεκινήσαμε!
Κλείνουν ή κλυδωνίζονται στις μέρες μας - λόγω της κρίσης - μεγάλοι εκδοτικοί οίκοι και μεγάλα περιοδικά και έντυπα! Σε μια ύστατη προσπάθεια λοιπόν να αποφύγουμε τέτοιες εξελίξεις, με σκοπό δηλαδή να συγκεντρώσουμε εκ των ενόντων το αναγκαίο ποσό και τη χρηματική ρευστότητα για να μην τελειώσει σύντομα η ύπαρξη αυτού του περιοδικού, αλλά και κατά το δυνατόν να «σιγουρέψουμε» την έκδοσή του για το δύσκολο 2011, πήραμε ως εκδότες την εξής απόφαση/πρωτοβουλία:
Καλούμε όλους τους παραλήπτες του περιοδικού να καταβάλουν τώρα (ως και τον Μάρτιο του 2011) την ετήσια συνδρομή τους (την ονομάσαμε «συνδρομή σωτηρίας») των είκοσι (20) ευρώ, πολύ δε περισσότερο όσους έχουν αμελήσει να το κάνουν αυτό τα 2-3 τελευταία χρόνια...
Όσοι εκ των τακτικών συνδρομητών μας «παρεξήγησαν» το προηγούμενο εκδοτικό μας σημείωμα να γνωρίζουν ότι τα επιπλέον χρήματα που κατέβαλαν θα προστεθούν κανονικά σαν ετήσιες συνδρομές τους (...δεν είναι η συνδρομή σωτηρίας μια «αόρατη έκτακτη εισφορά»)!
Ως ανταπόδοση στην αγάπη σας, σας επιστρέφουμε αυτή τη συνδρομή σε ...είδος, δωρίζουμε, σε όλους όσους ανταποκριθείτε στο κάλεσμά μας αυτό, το βιβλίο/σταθμός της αρχειακής έρευνας για τους Προγόνους μας, του Σταύρου Καπετανάκη με τίτλο «Αριστεία του 1821 σε Μανιάτες Αγωνιστές», το οποίο περιλαμβάνει 8.500 ονόματα γνωστών και αγνώστων Μανιατών Ηρώων της Εθνεγερσίας και συνοδευτικό CD με τους εκλογικούς καταλόγους της Μάνης από το 1843 ως το 1900 περίπου! Ένα «έργο ζωής» 1.500 σελίδων συνολικά, αφού πράγματι δεν ξανάγινε τέτοια αρχειακή έρευνα σε επίπεδο ονομάτων στο μανιάτικο χώρο (η λιανική τιμή του δωρεάν προσφερόμενου βιβλίου είναι 20 ευρώ)!
Όσοι έχετε ήδη προμηθευτεί το βιβλίο (με το συνοδευτικό CD) είναι σίγουρα ένα θαυμάσιο δώρο που μπορείτε να προσφέρετε σε Μανιάτες συγγενείς ή φίλους που νοιάζονται να ανακαλύψουν τους προγόνους και τις ρίζες τους!
Όπως είπαμε και την προηγούμενη φορά τη «συνδρομή σωτηρίας» μπορείτε να καταβάλλετε με όλους τους τρόπους που αναφέρονται στη σελίδα 2, αλλά το δωρεάν βιβλίο μπορείτε να παραλάβετε - όποτε εσείς θελήσετε ως και τον Αύγουστο του 2011 - μόνο από τρία σημεία διάθεση (το βιβλίο δεν αποστέλλεται):

  1. για τη Μάνη (Λακωνία - Μεσσηνία -περιφέρεια), βιβλιοπωλείο «Αδούλωτη Μάνη» στην Αρεόπολη, τηλ/fax 27330 53670
  2. για την Αθήνα/προάστια, από τον Ντον. Μακφαίηλ, περιοχή Υμηττού, τηλ. 210 7622266
  3. για τον Πειραιά/προάστια, κατάστημα κυνηγετικών ειδών «Η μπαστούνα του πασά» (Ν. Αλμυράντη - Δ. Μαυροειδόγγονα), Λακωνίας 140, Μανιάτικα Πειραιά, τηλ. 210 4908283.

Στα τρία αυτά σημεία μπορείτε να καταβάλλετε και τη «συνδρομή σωτηρίας» (ως και τον Μάρτιο του 2011) και παράλληλα να παίρνετε το δωρεάν βιβλίο (για αποφυγή ταλαιπωρίας να προηγείται τηλεφώνημά σας).
Εναλλακτικά και προκειμένου να εξυπηρετήσουμε ακόμα περισσότερο κάποιους συνδρομητές μας οι οποίοι δεν μπορούν να μεταβούν στα τρία προαναφερόμενα σημεία, μπορείτε να καταβάλετε, αντί για είκοσι (20), είκοσι τρία (23) ευρώ για να σας στείλουμε ταχυδρομικά το βιβλίο (εντός Ελλάδος),
Το Ευχαριστώ μας είναι προκαταβολικό και μεγάλο σε όλους σας! Στο βαθμό της ανταπόκρισής σας στο κάλεσμά μας, θα μπορούμε να ατενίζουμε με αισιοδοξία το παρόν και το μέλλον του περιοδικού της Μάνης μας...
- Καλή κι ευλογημένη χρονιά!