Κεντρική σελίδα | Χάρτης ιστοτόπου
Περιοδικό ΜΑΝΗ
Γενικά
Εκδότες
Επικοινωνία
Τεύχος 44
Εκδοτικό σημείωμα
Περιεχόμενα τεύχους
Προσφερόμενο άρθρο
Μεγέθυνση
Τεύχος 44
Ιούλιος - Σεπτέβριος 2010
Αρχείο τευχών
 
Συνδρομή περιοδικού
Νέα ή ανανέωση
Τρόποι πληρωμής
 
Εκδοτικό σημείωμα

«Συνδρομή σωτηρίας» και πολύτιμο Δώρο ανταπόδοσης για όλους τους παραλήπτες μας!

«Με τη δική σαs στήριξη είναι σίγουρο ότι θα περάσουμε χωρίς προβλήματα ή απώλειες τον κάβο της κρίσης! Τούτη η φωνή δεν πρέπει να σιγήσει. Κι αυτό είναι ένα στοίχημα που πρέπει να το κερδίσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ...»

Μ' αυτά τα λόγια κλείναμε το εκδοτικό σημείωμα του προηγούμενου τεύχος του περιοδικού μας. Η αγωνία μας έκδηλη για το παρόν και το μέλλον της προσπάθειας, για την απρόσκοπτη συνέχεια της έκδοσής μας. Δεν είναι εύκολο να σταθείς, σε τέτοιους καιρούς, όταν δεν κάνεις εκπτώσεις στην εμφάνιση και την ποιότητα κι όταν δεν έχεις «χορηγούς» πέρα από τον οβολό των συνδρομητών σου. Και με σταθερή τιμή συνδρομής μάλιστα στα 20 ευρώ), από το 2001 που πρωτοξεκινήσαμε! Κλείνουν ή κλυδωνίζονται στις μέρες μας -λόγω της κρίσης μεγάλοι εκδοτικοί οίκοι και μεγάλα περιοδικά και έντυπα! Σε μια ύστατη προσπάθεια λοιπόν να αποφύγουμε τέτοιες εξελίξεις, με σκοπό δηλαδή να συγκεντρώσουμε εκ των ενόντων το αναγκαίο ποσό και τη χρηματική ρευστότητα για να μην τελειώσει πολύ σύντομα η ύπαρξη αυτού του περιοδικού, αλλά και να «σιγουρέψουμε» την έκδοσή του για το δύσκολο 2011, πήραμε ως εκδότες την εξής απόφαση/πρωτοβουλία: καλούμε όλους τους παραλήπτες του περιοδικού να καταβαίνουν μία «συνδρομή σωτηρίας των είκοσι (20) ευρώ, ως τον Δεκέμβριο του 2010, και εκείνοι που έχουν καταβάλει πρόσφατα συνδρομή αλλά και τους «ξεχασιάρηδες»! Ωs ανταπόδοση στην αγάπη σας σάς επιστρέφουμε αυτή τη συνδρομή σε .. .είδος, σας δωρίζουμε, σε όλους όσους ανταποκριθείτε στο κάλεσμά μας αυτό, το βιβλίο/σταθμός της αρχειακής έρευνας για τoυs Προγόνου μας, του Σταύρου Καπετανάκη με τίτλο «Αριστεία του 1821 σε Μανιάτες Αγωνιστές», το οποίο περιλαμβάνει 8.500 ονόματα Μανιατών Ηρώων τns Εθνεγερσίας και συνοδευτικό CD με τoυs εκλογικούς καταλόγους της Mάνης από το 1843 έως το 1900 περίπου! Ένα «έργο ζωής» 1.500 σελίδων συνολικά, αφού πράγματι δεν ξανάγινε τέτοια αρχειακή έρευνα σε επίπεδο ονομάτων στο μανιάτικο χώρο (η λιανική τιμή του είναι 20 ευρώ)!
Όσοι έχετε ήδη προμηθευτεί το βιβλίο (με το συνοδευτικό CD) είναι σίγουρα ένα θαυμάσιο δώρο που μπορείτε να προσφέρετε σε Μανιάτες συγγενείς ή φίλους που νοιάζονται να ανακαλύψουν τους προγόνους και τις ρίζες τους!

Τη «συνδρομή σωτηρίας» μπορείτε να καταβάλλετε με όλους τους τρόπους που αναφέρονται στη σελίδα 2, αλλά το δωρεάν Βιβλίο μπορείτε να παραλάβετε -όποτε εσείς θελήσετε έως και τον Αύγουστο του 2011- μόνο από τρία σημεία διάθεσης (το βιβλίο δεν αποστέλλεται):

  1. για τη Μάνη (Λακωνία - Μεσσηνία - περιφέρεια), Βιβλιοπωλείο «Αδούλωτη Μάνη» στην Αρεόπολη, τηλ./ fax 27330 53670
  2. για την Αθήνα/προάστια, από τον Ντον. Μακφαίηλ, περιοχή Υμηττού, τηλ. 210 7622266
  3. για τον Πειραιά/προάστια, κατάστημα κυνηγετικών ειδών «Η μπαστούνα του πασά» (Ν. Αλμυράντη - Δ. Μαυροειδόγγονα), Λακωνίας 140, Μανιάτικα Πειραιά, τηλ. 210 4908283.

Στα τρία αυτά σημεία μπορείτε να καταβάλλετε και τη «συνδρομή σωτηρίας» ως το τέλος του 2010 και παράλληλα να παίρνετε το δωρεάν Βιβλίο (για αποφυγή ταλαιπωρίας να προηγείται τηλεφώνημά σας).

Το Ευχαριστώ μας είναι προκαταβολικό και μεγάλο σε όλους σας! Στο βαθμό της ανταπόκρισής σας στο κάλεσμά μας, θα μπορούμε να ατενίζουμε με αισιοδοξία το παρόν και το μέλλον του περιοδικού της Μάνης μας...