Κεντρική σελίδα | Χάρτης ιστοτόπου
Περιοδικό ΜΑΝΗ
Γενικά
Εκδότες
Επικοινωνία
Τεύχος 12
Εκδοτικό σημείωμα
Περιεχόμενα τεύχους
Προσφερόμενο άρθρο
Μεγέθυνση
Τεύχος 12
Ιούλιος - Σεπτέβριος 2002
Αρχείο τευχών
 
Συνδρομή περιοδικού
Νέα ή ανανέωση
Τρόποι πληρωμής
 
Εκδοτικό σημείωμα
Λόγω του καλοκαιριού το τεύχος αυτό φτάνει κάπως αργά στα χέρια σας. Αρχές Νοεμβρίου θα κυκλοφορήσει το επόμενο και έκτοτε επανερχόμαστε κανονικά στη χρονική συνέπεια της έκδοσής του. Προσπαθήσαμε και στο παρόν τεύχος να μοιράσουμε την ύλη μας στο «χθες - σήμερα - αύριο» της Μάνης (για να δικαιώνουμε και τον τίτλο μας), υποσχόμενοι να δώσουμε στα επόμενα τεύχη, περισσότερο βάρος στο σήμερα του τόπου μας. Μην δηλαδή ανάμεσα στο χθες (ιστορία, λαογραφία κ.λπ.) και στο αύριο (προτάσεις, σχεδιασμοί κ.λπ.) χάσουμε το κρίσιμο σήμερα της Μάνης και των όπου γης ανθρώπων της.

Το διαχρονικό μας ένθετο αναφέρεται στο προπολεμικό Γύθειο και στη ζωή των κατοίκων του, όπως βγαίνει από τις διαφημιστικές καταχωρήσεις καταστημάτων και υπηρεσιών στην Γυθειάτικη εφημερίδα της εποχής «Λακωνία», το επιμελήθηκε και το εμπιστεύθηκε στις σελίδες μας ο καρδιολόγος ιατρός Κώστας Δρογκάρης, ρέκτης ερευνητής - συλλέκτης και εκλεκτός πια συνεργάτης μας. Τον ευχαριστούμε και από αυτή τη θέση θερμά πιστεύοντας πως προσφέρει μεγάλη υπηρεσία στον τόπο. Η συνεργασία του τιμά την προσπάθειά μας.

Όπως και το προηγούμενο τεύχος, έτσι και το παρόν, όπως και τα επόμενα, θα βρίσκονται πέραν της Μάνης, Λακωνίας και Μεσσηνίας και σε εκατό (100) επιλεγμένα σημεία πώλησης τύπου της Αθήνας - Πειραιά (δείτε σελ. 55). Στόχος, μέσω των φίλων που προμηθεύονται από τα περίπτερα το περιοδικό, είναι να διευρύνουμε τον κύκλο των συνδρομητών μας δημιουργώντας μια μεγαλύτερη και σταθερή βάση ενίσχυσης της προσπάθειάς μας. Αυτό ας το γνωρίζουν όσοι μας διαβάζουν και ενδιαφέρονται για την ομαλή εξέλιξη της εκδοτικής πορείας μας: να γίνουν ετήσιοι συνδρομητές στο περιοδικό, έτσι μεγιστοποιούνται τα οφέλη και για τους ίδιους (άμεση αποστολή του τεύχους σπίτι τους) και για εμάς (το ποσοστό προμήθειας στα σημεία πώλησης δεν είναι μικρό).
Μέχρι το επόμενο τεύχος μας, καλό φθινόπωρο!