Κεντρική σελίδα | Χάρτης ιστοτόπου
Περιοδικό ΜΑΝΗ
Γενικά
Εκδότες
Επικοινωνία
Τεύχος 11
Εκδοτικό σημείωμα
Περιεχόμενα τεύχους
Προσφερόμενο άρθρο
Μεγέθυνση
Τεύχος 11
Απρίλιος - Ιούνιος 2002
Αρχείο τευχών
 
Συνδρομή περιοδικού
Νέα ή ανανέωση
Τρόποι πληρωμής
 
Εκδοτικό σημείωμα
Επίκαιρο έγινε στις μέρες μας το ζήτημα του τρόπου λειτουργίας των Σπηλαίων Δυρού. Η αγωνία των Μανιατών και του Δήμου Οιτύλου (στα όρια του οποίου βρίσκονται τα Σπήλαια) εκφράστηκε με τις γνωστές κινητοποιήσεις στο κέντρο της Αθήνας, τέλη Ιουνίου. Σύμπτωση: το περιοδικό μας είχε έτοιμο και παρουσιάζει τώρα την εξερεύνηση του άγνωστου, μη επισκέψιμου, Δυρού. Ένα εντυπωσιακό υλικό που για πρώτη φορά βλέπει το φως σε έντυπο του τόπου μας...
Γενικά στο τεύχος αυτό προσπαθήσαμε να μην έχουμε «βαριά» θέματα, θα βρείτε πολλά λοιπόν «δροσερά κομμάτια» που θα ελαφρύνουν πιστεύουμε το κλίμα του καύσωνα που έχει απειλητικά ενσκήψει από άκρου εις άκρον του ελλαδικού χώρου!

Και τρία πράγματα ακόμη:
1. Κυκλοφορήσαμε δωρεάν τον πρώτο τουριστικό - διαφημιστικό χάρτη της Μάνης, 2003. Μια χρήσιμη πρωτοβουλία νομίζουμε για τους πολλούς εποχικούς επισκέπτες του τόπου μας.
2. Το περιοδικό μας από το τεύχος αυτό διατίθεται και σε 100 νέα σημεία πώλησης τύπου της Αθήνας Πειραιά (δείτε σελ. 55)
3. Πήρε τέλος (επιτέλους!) η σχολαστική και κοπιαστική (ηλεκτρονική) επεξεργασία στις λίστες των παραληπτών του περιοδικού μας. Έτσι, όποιος αμελής συμπατριώτης μας επιθυμεί να συνεχίσει να λαμβάνει κανονικά τα επόμενα τεύχη, προλαβαίνει μέσα στο καλοκαίρι να τακτοποιήσει τη συνδρομή (ή τις συνδρομές του!), αφού το επόμενο 12ο τεύχος (που θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο) θα πάει μόνο στους συνδρομητές μας. Το δυσβάστακτο οικονομικό κόστος έκδοσης και αποστολής του περιοδικού δεν μας επιτρέπει πια καμιά περαιτέρω αναβολή και αδιαφορία.
ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!