Κεντρική σελίδα | Χάρτης ιστοτόπου
Περιοδικό ΜΑΝΗ
Γενικά
Εκδότες
Επικοινωνία
Τεύχος 45
Εκδοτικό σημείωμα
Περιεχόμενα τεύχους
Προσφερόμενο άρθρο
Μεγέθυνση
Τεύχος 45
Οκτώβριος - Δεκέμβριος 2010
Αρχείο τευχών
 
Συνδρομή περιοδικού
Νέα ή ανανέωση
Τρόποι πληρωμής
 
Προσφερόμενο άρθρο

ΑΝΟΙΞΕ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΗΣ Η ΠΡΟΤΥΠΗ ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ-ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ «ΡΕΑ»
Άνοιξε και επισήμως τις πύλες της, στις 13 Δεκεμβρίου 2010, για να υποδεχτεί τις μέλλουσες μητέρες και τα νεογνά, η ΡΕΑ Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική στο Φαληρικό Δέλτα, καλύπτοντας ένα μεγάλο κενό που υπήρχε στα Νότια Προάστια στον τομέα των Ιδιωτικών Υπηρεσιών Υγείας.
Η ΡΕΑ φιλοδοξεί να είναι η κινητήριος δύναμη για τη βελτίωση των παρεχομένων μαιευτικών και γυναικολογικών υπηρεσιών στην Ελλάδα, διαθέτοντας το κορυφαίο ιατρικό δυναμικό και τον πλέον σύγχρονο ιατρικό- τεχνολογικό εξοπλισμό τηρώντας απαρέγκλιτα τον Ιπποκράτειο Όρκο.
Βασικό σημείο διαφοροποίησης της ΡΕΑ είναι το Ιατροκεντρικό μοντέλο λειτουργίας που εξασφαλίζει ένα ολοκληρωμένο πλαίσιο διοίκησης με άξονα τις αρχές και τη δεοντολογία της κλινικής στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο. Βασική στρατηγική επιλογή της ΡΕΑ είναι η μετοχική σύνθεσή της να απαρτίζεται αποκλειστικά από περισσότερους από 450 μαιευτήρες -γυναικολόγους που σε συνάρτηση με το ιατροκεντρικό μοντέλο λειτουργίας να αποτελούν την εγγύηση για την παροχή υψηλού επιπέδου ιατρικών υπηρεσιών.
Η ΡΕΑ είναι εξοπλισμένη με τα πιο σύγχρονα ιατρικά μηχανήματα και ιατρικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας που προσφέρουν διαγνωστική ακρίβεια, υψηλά επίπεδα ασφάλειας για τον ασθενή και μικρότερη διάρκεια νοσηλείας. Διαθέτει εξειδικευμένες μονάδες νοσηλείας που είναι σε πλήρη ετοιμότητα για κάθε έκτακτο συμβάν, παρέχοντας όλη την απαραίτητη ιατρική φροντίδα μέσα στο μαιευτήριο χωρίς να υπάρχει αναγκαιότητα μετακίνησης σε άλλες εξωτερικές μονάδες. Διαθέτει επίσης υπερσύγχρονες χειρουργικές αίθουσες με ολοκληρωμένο ψηφιακό περιβάλλον.

Στην προγραμματισμένη συνέντευξη τύπου για την παρουσίαση της ΡΕΑ ο Διοικητικός Διευθυντής της Κλινικής, Μαιευτήρας-Γυναικολόγος κ. Κυριάκου Μητσάκου-Μπαρμπαγιάννη τόνισε μεταξύ άλλων:

«Πολιτική της ΡΕΑ Μαιευτικής Γυναικολογικής Κλινικής είναι η διασφάλιση της βέλτιστης σχέσης τιμής και παρεχόμενων υπηρεσιών για όλες τις κατηγορίες κλινών. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε επιλογές ώστε η μοναδική εμπειρία υψηλού επιπέδου ιατρικών υπηρεσιών και φιλοξενίας που θα προσφέρουμε να είναι οικονομικά προσιτή σε ευρύτερες κοινωνικές ομάδες.
Η ΡΕΑ καθιερώνει για πρώτη φορά στο χώρο της Μαιευτικής και Γυναικολογίας το «κλειστό πακέτο» τοκετού και νοσηλείας χωρίς έξτρα κόστη. Το πακέτο αυτό περιλαμβάνει το κόστος του συνόλου των υπηρεσιών, όπως οι εξετάσεις του νεογνού, όλα τα υγειονομικά υλικά και φάρμακα που έχουν σχέση με τον τοκετό ή την επέμβαση καθώς επίσης και ενδεχόμενες επιπλοκές εάν αυτό καταστεί απαραίτητο.

Επίσης καινοτομούμε και προσφέρουμε δωρεάν πακέτο για τις «τεταρτοτόκους». Επιθυμώντας, όμως, να στηρίξουμε και να ενισχύσουμε τη μητέρα που θέλει να προχωρήσει σε τρίτη εγκυμοσύνη της παρέχουμε έκπτωση τριάντα τοις εκατό (30%), στήριξη ιδιαίτερα σημαντική στο πλαίσιο αντιμετώπισης του τεράστιου προβλήματος της υπογεννητικότητας
Μια μεγάλη ιδιωτική επένδυση στο χώρο της υγείας, της τάξεως των 120 εκ.ευρώ και έργο πνοής για περισσότερες από 600 θέσεις εργασίας, η ΡΕΑ είναι έτοιμη να προσφέρει υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες πάντα με γνώμονα το σεβασμό στην αξία του ανθρώπου.